Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Op donderdag 9 februari organiseert de NVBV een webinar met als thema ‘De transitieperiode naar de Omgevingswet’. Aan de hand van stellingen en casussen gaan vier panelleden live vanuit de studio het gesprek aan. De focus ligt op het bespreekbaar maken van uitdagingen die wellicht in het komende half jaar wel op ons pad terecht komen.

Het panel

Nieman collega Saskia Hegeman, adviseur m.b.t. bouwregelgeving vormt samen met Eugène de Beer (adviseur ruimtelijke ordening bij Peutz), Gerdien van Dijk (plantoetser bij gemeente Rotterdam) en Gertjan Verbaan (adviseur bouwfysica bij DGMR) het panel.

Vanuit de verschillende perspectieven schijnen zij een licht op de uitdagingen die bij deze transitie komen kijken. Is er in de tussentijd een tweesporenbeleid nodig en hoe ga je hier praktisch mee om? En zijn we al wel echt klaar voor de overstap naar de nieuwe omgevingswet, of zijn er nog knelpunten tussen bijvoorbeeld ontwerpteams en plantoeters? Het wordt een interactieve sessie, waarbij vragen of discussies vanuit het publiek welkom zijn. Dit is dus dé kans om openstaande vragen of kritische noten bespreekbaar te maken. Of wellicht goede tips met anderen te delen.

Deelnemen?

Meld je aan via de site van NVBV. Klik hier.