Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
In samenwerking met SKOOB organiseert TVVL op 28 november een Open avond. Op deze informatie-avond presenteren TVVL en SKOOB de post hbo opleidingen die begin 2017 starten.

Voor TVVL betekent dit de presentatie van een breed aanbod van vakinhoudelijke bijscholing op post hbo niveau, gericht op het ontwerpen van technische installaties en integraal samenwerken binnen de gebouwde omgeving.

SKOOB, Stichting Kennisoverdracht, Onderzoek en Ontwikkeling Bouwprocesmanagement, presenteert de post hbo opleiding Bouwprocesmanagement.

Programma:

Van 16.00 uur tot 20.00 uur bent u welkom. Specialisten van zowel TVVL als SKOOB staan gedurende deze tijd klaar om al uw vragen te beantwoorden over het brede cursusaanbod. Om circa 17:00 uur zullen er 2 korte lezingen van max. 10 min. zijn. Er is verder de mogelijkheid om een broodje te nuttigen.

Voor wie bestemd?

De Open Avond is bedoeld voor HR/P&O-professionals uit de gehele bouwkolom. Overige geïnteresseerden zijn eveneens welkom.

De toegang is uiteraard gratis. Een officiële aanmelding is niet nodig maar om enig inzicht te hebben in de opkomst stellen wij het op prijs als u via onderstaande link kenbaar maakt dat u komt.

We zien u graag op 28 november in Woerden!

Waar

TVVL
Intechniumgebouw
Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Informatie: Jos Bijman, 088-4010621, j.bijman@tvvl.nl

Aanmelden Open Avond

TVVL-kennispartner logo SKOOB logo