Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Voor de tweede keer wordt de drie-daagse training Tools voor de energietransitie georganiseerd door Bouwforum.

Nieman collega’s Marjolein Berghuis, Martin Dunnink en Martin Harbers doceren elk een of meer modules vanuit hun expertisegebied over de ontwikkelingen en de gevolgen van de energieprestatie in de gebouwde omgeving.

Energieprestatie

De ontwikkelingen op het gebied van energieprestatie in de gebouwde omgeving volgen zich snel op elkaar op. ‘Van gas los’, ‘BENG’ en nieuwe bepalingsmethoden zijn daarvan voorbeelden. In deze training wordt stil gestaan bij de ontwikkelingen en de gevolgen daarvan voor de gebouwde omgeving. Zowel de achtergrond van de ontwikkelingen als de consequenties voor gebouwen komt aan bod.

Onderwerpen

Waar gaat het naar toe met de energieprestatie van gebouwen? Welke aanscherpingen in de regelgeving staan ons te wachten en hoe wordt de energieprestatie bepaald? Hoe komen we tot een energiezuinig gebouw dat daarnaast ook comfortabel en duurzaam is? Lees meer over de inhoud per module.Aanmeldbutton Bouwforum Tools voor de energietransitie

Data training en aanmelden

De training start al op dinsdag 15 januari 2019 en de volgende trainingsdagen zijn op 22 en 29 januari 2019. We hebben nog een aantal plekken vrij. Wilt u zeker zijn van een plek meldt u zich dan snel aan. De inschrijving eindigt op 8 januari 2019.

Derde leergang

Mocht deze training niet in uw agenda passen dan kunt u deelnemen aan de derde leergang. Deze wordt medio maart / april 2019 ingepland. Mocht u hierin interesse hebben dan kunt u dit alvast vrijblijvend doorgeven op info@Bouwforum.nl

Digitale_flyer Tools voor de energietransitie Bouwforum 2019