Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Flyer-VVBA-studiemiddag-2014 Traditiegetrouw houdt de VVBA elk jaar een studiemiddag met lezingen over actuele brandveiligheidsonderwerpen voor toetsende en adviserende partijen in de bouw.

De lezingen richten zich met name op medewerkers van brandweerkorpsen en gemeenten, voor wie brandveiligheid de dagelijkse praktijk is. Lees in de bijgevoegde flyer het programma voor deze middag en wie de sprekers zullen zijn.

U bent op donderdag 13 maart 2014 welkom vanaf 13.00 uur in het CineMec in Ede. De studiemiddag start om 13.30 uur. Per deelnemer vragen wij een bijdrage in de kosten van € 50,-. Voor studenten geldt een bijdrage van € 25,-. Voor VVBA-leden is de lezingenmiddag gratis. U kunt zich tot 3 maart 2014 inschrijven via info@vvba.nl.* Vermeld hierbij uw naam, factuuradres en e-mailadres. U ontvangt van ons een bevestiging van uw aanmelding. Op een later tijdstip volgt het definitieve programma, de factuur en een routebeschrijving naar het CineMec.

Bent u nieuwsgierig naar wat er speelt rondom brandveiligheid in de dagelijkse praktijk? Dan ontmoeten wij u graag in het CineMec in Ede op 13 maart 2014

Met vriendelijke groet namens de VVBA

Emiel van Wassenaar, voorzitter

* Kosteloze annulering is mogelijk tot 5 dagen voor aanvang van deze studiemiddag. Bij afmelding na deze termijn worden de volledige kosten van € 50,-per persoon in rekening gebracht. Uiteraard is het toegestaan om bij verhindering een collega te laten deelnemen.

 

VVBA