Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

TVVL Webinar Energie Cijfers & Tabellen 2020

Cijfers & Tabellen 2007

De oude bundel Cijfers & Tabellen 2007 was populair, maar is inmiddels verouderd. Vanwege de veroudering is het plan opgepakt om deze nieuw leven in te blazen. Spreker Ewoud van der Koogh licht in dit webinar de bundel toe en geeft aan waarom deze zo populair was. Daarnaast gaat hij in op het belang van gevalideerde energiegegevens, dit in relatie tot nieuwe regelgeving (regelingen, EED, EML, NTA8800). Het doel van de nieuwe Cijfers & Tabellen is online, up-to-date informatie aan te bieden diegevalideerd is door een onafhankelijke groep specialisten.

ing. A.F. (André) Kruithof Hoofdrapporteur

André Kruithof was hoofdrapporteur van de nieuwe Cijfers & Tabellen. Hij vertelt welke data is opgenomen. Verder licht hij toe wat hij tegenkwam tijdens zijn zoektocht naar de bronnen en hoe deze is gevalideerd. Met name de validatieslag is nodig om draagvlak voor de getallen te krijgen. De eerste versie is af en gaat verder groeien. Er wordt ook gevraagd feedback te geven.

André Derksen laat tenslotte een aantal screenshots van de online versie zien en vertelt hoe er wordt gezorgd dat de getallen actueel blijven en hoe meer data kan worden toegevoegd.

Aanmelden webinar

TVVL en FedEc organiseren dit webinar. Bekijk het programma en meldt u aan op tvvl.nl

 

Cijfers en tabellen 2007