Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

In de zomer van 2021 zijn de Standaard en de Streefwaarden geïntroduceerd, als advies voor de minimale isolatiegraad voor woningen. In de praktijk wordt de Standaard vaak als doel gezien. In veel gevallen zijn er echter goede redenen om juist verder te verduurzamen dan de Standaard.

Op verzoek van TKI Urban Energy en RVO heeft Nieman Raadgevende Ingenieurs voor verschillende woningtypes onderzocht wanneer het voor woningeigenaren zinvol is om verdergaand dan de Standaard te isoleren. Deze bevindingen presenteren Theo Haytink, adviseur Energie en Duurzaamheid, en Harm Valk, senior adviseur Energie en Duurzaamheid, van Nieman Raadgevende Ingenieurs tijdens het TKI webinar ‘Voorbij de Standaard’ op 8 maart a.s. van 11:00 – 12:30 uur.

In dit webinar kom je te weten hoe je als woningeigenaar of adviseur de Standaard kan gebruiken. Wanneer moet je tot de Standaard isoleren, wanneer kan je beter dan de Standaard isoleren, welke afwegingen horen daarbij en hoe sluit de Standaard aan bij beleidsdoelstellingen voor 2030 en 2050? Deze vragen worden beantwoord in dit webinar. Daarnaast worden een aantal uitdagingen besproken die in het onderzoek van Nieman naar boven kwamen, waar nog innovatieve oplossingen voor gezocht worden. In gesprek met de markt gaat TKI Urban Energy op zoek naar deze oplossingen.

Meld je aan

Interesse om deel te nemen en hier meer over te weten te komen?
Meld je aan voor dit webinar op woensdag 8 maart van 11:00 – 12:30 uur via de site van Topsector Energie.