Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie!

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis.

Programma

Dagvoorzitter Jacques van der Krogt heet iedereen deze middag, namens het hele team van Young Professional Event, welkom. Daarna trapt keynote spreker Bas Haring af. Bas neemt iedereen mee in zijn kijk op de wereld van verduurzaming. Hij is ‘volksfilosoof’, hoogleraar aan de Universiteit van Leiden, schrijver, maar vooral bekend van zijn boeken en televisieprogramma’s waarin hij ingewikkelde zaken toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Daarna gaan we in de actie-modus. In workshops van onder andere het Rijksvastgoedbedrijf, De Bouwcampus, TNO, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Techniek Nederland, Wij Techniek, YOUNG TVVL en Nieman Raadgevende Ingenieurs zullen veel voorkomende problemen rondom verduurzaming worden gedeeld en door jou als deelnemer worden omgezet tot acties. Welke acties zijn er? En belangrijker: hoe kunnen we deze acties tastbaar maken zodat het ook leidt tot de gewenste gedragsverandering? Lees meer 

Nieman doet mee!

Vanuit Nieman geven in ieder geval Anne Struiksma en Mustafa Nazari  een workshop. Meer informatie hierover volgt nog!

Create the change!

En meld u nu aan voor het GRATIS main event van Young Professional Event op dinsdag 21 september 2021 van 13:00 – 18:00 uur in DeFabrique Evenementenlocatie.

Young Professional Event