Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Over vijf jaar is alle nieuwbouw (bijna) energieneutraal of energieleverend. Dat is onontkoombaar. En een enorme kans. Voor de bewoner. Voor de samenleving. Maar vooral ook voor de bouwer, de corporatie, de belegger en de projectontwikkelaar! We zitten midden in een kentering, waarbij de kennis bij de aanbieders en de mindset van de bewoners razendsnel aan het veranderen zijn.

Kom daarom naar het ZEN-festival op donderdag 3 november en zie, hoor en leer van collega’s, koplopers en trendsetters waar we als sector staan en waar we heen gaan. Deel kennis, inzicht en praktijkervaring op het gebied van concepten, technieken, financiering, bewonersgedrag, marketing, verkoop en wet- en regelgeving.

  • Harm Valk spreekt over over BENG en grondgebonden woningbouw .
    Per 1 januari 2021 moet alle nieuwbouw voldoen aan BENG: Bijna EnergieNeutrale Gebouwen. De vertrouwde EPC wordt vervangen door drie BENG-eisen: maximale energiebehoefte, maximaal primair energiegebruik en minimaal aandeel hernieuwbare energie.Lees meer
  • André Kruithof spreekt over over BENG en gestapelde bouw. 
    Over onder andere het door Nieman uitgevoerde onderzoek naar het effect van BENG-eisen voor gestapelde bouw in opdracht van het Lente-akkoord.Lees meer

 

ZEN-festival-voorlopig-logo

Het ZEN-festival is een initiatief van Aedes, Bouwend Nederland, NEPROM en NVB, de partners in Lente-akkoord Zeer Energiezuinige Nieuwbouw. Het ZEN-festival is voor hun leden, maar óók voor architecten, de toeleverende industrie, installatietechnische bedrijven en adviseurs. Kortom voor iedereen binnen de bouw- en vastgoedsector die onderdeel wil zijn van de oplossing!

Het ZEN-festival: een energieke dag, boordevol inspiratie – in denken en doen! Doe mee aan de toekomst. Later inhalen hoeft niet, als je nu slim voorsorteert.

Meer weten? http://www.lente-akkoord.nl/zen-festival/

Snelle beslissers kunnen zich direct aanmelden