Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Realisatie & Kwaliteitsbeheersing voor architecten

Uw gebouw zo gerealiseerd met als resultaat een comfortabel, energiezuinig en veilig toekomstig gebruik van het gebouw

Nieuwbouw woningen Stadskade Westergouwe in Gouda
Distributiecentrum-Primark-1-Roosendaal
AJAX loader

Uw uitdaging

Als architect wilt u zich kunnen focussen op het creatieve ontwerpproces en daarbij het liefst direct integrale oplossingen meenemen die goed zijn voor een comfortabel, energiezuinig en veilig toekomstig gebruik van het gebouw.

Kennis over bouwfysica, brandveiligheid, geluid en installatietechniek besteedt u daarom het liefst uit aan een adviseur die multidisciplinair kan denken en state-of-art oplossingen bedenkt die integraal op elkaar zijn afgestemd.

Welk advies kunt u verwachten?

De kwaliteit van een ontwerp is een samenspel tussen vormgeving, wet- en regelgeving, bouwfysica en installatietechniek. De combinatie van uw en onze kennis brengt dit bij elkaar. Wij ondersteunen u bij technische uitwerkingen en de beoordeling van ontwerpkeuzes. In de bestaande bouw brengen wij de huidig kwaliteit en opbouw voor u in beeld als startpunt van uw uitwerkingen.

Wij ondersteunen u met het opstellen en /of de invulling van het programma van eisen. Dit doen wij door u te helpen met de keuze van bijvoorbeeld gevelsystemen en installaties. Wij ondersteunen u met het opstellen en beoordelen van bouwkundig details en het uitvoeren van alle benodigde bouwfysische beoordelingen en berekeningen voor brand, geluidbeheersing, ventilatie, daglicht etc.

Met u maken wij een start voor de invulling van het projectkwaliteitsplan als invulling van de kwaliteitsborging van ontwerp naar uitvoering.

Ronald Pool

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

Ronald Pool, adviseur

Programma van Eisen

Wij ondersteunen u met het opstellen en /of de invulling van het programma van eisen. Dit doen wij door u te helpen met de keuze van bijvoorbeeld gevelsystemen en installaties. Ook helpen wij u met het opstellen en beoordelen van bouwkundig details en het uitvoeren van alle benodigde bouwfysische beoordelingen en berekeningen voor brand, geluidbeheersing, ventilatie, daglicht etc.

Vakantiewoningen Landal Volendam
Terug
AJAX loader
  • Uw gegevens
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Waarbij kunnen we u ondersteunen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug

Hartelijk dank. Wij hebben uw aanvraag ontvangen.

  1. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.
  2. U ontvangt op korte termijn een reactie
Sluit dit scherm