Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Realisatie & Kwaliteitsbeheersing voor bouwbedrijven

Uw projecten gerealiseerd met aantoonbare kwaliteit

Little C. door Sandra Koning
Olympic Hotel Amsterdam in aanbouw
AJAX loader

Uw uitdaging

Een ontwerp maken is niet eenvoudig. U wilt voldoen aan de wet- en regelgeving en de afspraken die u met uw opdrachtgever heeft gemaakt. Maar helaas is niet elk ontwerp even ‘uitvoeringsgereed’. Risico’s vanuit het ontwerp wilt u graag tijdig in beeld hebben.

 • Hoe vertaalt u de ontwerpuitgangspunten in concreet maakbare oplossingen?
 • Hoe zorgt u voor een lucht- en waterdicht detail dat ook nog brandveilig en geluidwerend is?
 • Hoe zorgt u dat alle onderdelen die door verschillende partners uitgewerkt worden integraal op elkaar aansluiten?
 • Hoe behaalt u de vooraf gestelde bouwfysische prestatie-eisen?
 • En hoe toont u dat aan?

Welk advies kunt u verwachten?

De kwaliteit bij de oplevering begint al bij de start van het ontwerp. Wij ondersteunen u bij het opstellen van prestatie-eisen aan de gebouwschil. Deze moeten passend zijn bij het ontwerp, budget, de regelgeving en projectspecifieke wensen. Zo snel mogelijk beginnen we samen met u aan het risicogericht beheersen van de kwaliteit, onze risico-inventarisatie ontwerpstukken is daar een mooi voorbeeld van.

Tijdens de realisatie zijn wij uw adviseur op locatie. Wij controleren de uitvoeringskwaliteit en adviseren uw team op locatie in het verbeteren van knelpunten. Onze verslaglegging geeft u en uw opdrachtgever inzicht en vertrouwen in de kwaliteit van het werk. Desgewenst zorgen wij samen met u dat de monitoring en de registraties past bij de voorwaarden van de Wet Kwaliteitsborging.

Met inspecties en metingen brengen wij de huidige staat van een bestaand gebouw in beeld. Op die manier weet u waar de problemen zitten als het gebouw een nieuwe bestemming krijgt. Wij ondersteunen u bij het engineeren van de oplossingen. U profiteert daarbij van onze kennis van de ‘best practice’ en de ‘oplossingen van morgen’. Het resultaat? Een soepel proces van bestaand gebouw naar herbestemming.

Tijdens de gebruik- en beheersfase wilt u onderhoud zo effectief mogelijk uitvoeren. Onze nulmeting van bouwkundige schil en installatie en een vertaling naar een meerjarenonderhoudsplan helpt u hierbij.

Gijs Gast

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

Gijs Gast, adviseur

Praktisch hulp bij herbestemming

Uw gebouw maken wij klaar voor het hernieuwde gebruik of functie. Met inspecties en metingen brengen wij de huidige staat van het gebouw in beeld. Op die manier weet u waar de problemen zitten als het gebouw een nieuwe bestemming krijgt. Wij ondersteunen u bij het engineeren van de oplossingen. Het resultaat? Een soepel proces van bestaand gebouw naar herbestemming.

Wij doen dit voor utiliteitsbouw zoals kantoren, hotels, bedrijfsgebouwen en sportaccomodaties en voor alle type woningbouw.

Achterkant transformatie Boulevard Heuvelink
Terug
AJAX loader
 • Uw gegevens
 • Hoe kunnen we u bereiken?
 • Waarbij kunnen we u ondersteunen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug

Hartelijk dank. Wij hebben uw aanvraag ontvangen.

 1. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.
 2. U ontvangt op korte termijn een reactie
Sluit dit scherm