Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Gebouweigenaar

Advies voor de gebouweigenaar op portefeuilleniveau én op gebouwniveau.

schiphol-smart-parking-parkeergarage-p3
Interieur-hal-Stadskantoor-Alkmaar-copyright-Marcel-van-der-Burg.jpg
AJAX loader

Realisatie

U wilt een gebouw dat, binnen de door u gewenste exploitatie, vandaag en morgen voldoet aan wet- en regelgeving en de gebruikers het comfort biedt dat zij mogen verwachten.

Lees meer

Consultancy

Altijd een structurele oplossing. Dat is ons doel. Of het nu gaat om een lang slepende klacht, het uitstippelen van een visie voor de lange termijn of het op peil brengen van uw vastgoedportefeuille.

Wij brengen onze technische expertise in bij geschillen. Maar ook bij het toetsen van uw strategische ambities op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid of veiligheid.

Lees meer
Sander van der Tol Staand

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Wilt u informatie ontvangen voor uw project?

Sander van der Tol, Businessmanager Bouwtechniek en -praktijk

Advies voor uw vastgoedbeleid of klimaatdoelstellingen

Een van de klimaatdoelstellingen is dat utiliteitsgebouwen die nu worden opgeleverd moeten zijn voorzien van een energielabel nieuwbouw .Per 1 januari 2023 moet elk kantoor groter dan 100 mminimaal energielabel C hebben.

Vanzelfsprekend willen de adviseurs van Nieman u helpen uw aandeel in de energietransitie concreet te maken, of dat nu is met projectgericht advies, met een analyse van uw vastgoedportefeuille of in ondersteuning van uw voorbereiding op de wijkaanpak.

shutterstock_569726599-bijgesneden-scaled-1