Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Ingenii Bouwinnovatie is een van de merken van De Nieman Groep

Kennisontwikkeling is een continu proces. Kennis wordt gecreëerd, toegepast en uiteindelijk geautomatiseerd. Het is het doel van De Nieman Groep deze ontwikkelcyclus te blijven aanjagen en daarmee dé toonaangevende partner te blijven in de gehele bouwkolom.

Het creëren van kennis door innovatie is dan ook noodzakelijk om op alle vlakken voorop te blijven. Met de oprichting van Ingenii Bouwinnovatie maakt De Nieman Groep de ontwikkelcyclus rond.

Logo_INGENII_Large

Driving force of innovation

Bij Ingenii Bouwinnovatie zien de noodzaak van transformatie in deze snel veranderende en veeleisende wereld. Onze grondstoffen zijn niet onuitputtelijk. Creatieve en circulaire oplossingen in combinatie met nieuwe technieken zijn nodig voor een drastische verandering in de gebouwde omgeving. Oplossingen kunnen en moeten radicaal zijn om impact te hebben. Wij geloven dat innovatie een oplossing kan bieden voor deze complexe vraagstukken.

Samen met onze opdrachtgevers en andere betrokken partijen bundelen we onze krachten en onze kennis om tot oplossingen te komen die inspireren, motiveren én echte verandering brengen. We geven antwoord op de vragen van vandaag en de toekomst van morgen.

Als de drijvende kracht voor innovatie bieden we een strategische en geïntegreerde aanpak. Met een duidelijk doel voor ogen start een helder omlijnd proces. Wij zijn van mening dat we transities alleen kunnen faciliteren door het proces goed te managen.

We dagen onszelf en onze klanten uit om barrières te doorbreken, het onmogelijke voor te stellen en ideeën om te zetten in daden. Samen met onze klanten ontstaan nieuwe perspectieven waarin kennis, kunde, talent en ervaring worden gebundeld. In ons Innovatiecentrum, voor onderzoek en beleving, komen we tot onverwachte, creatieve oplossingen die zorgen voor de ontwikkeling van nieuwe producten, concepten en systemen.

Laten we samenwerken om te innoveren!

De drijvende kracht

De drijvenkracht achter Ingenii Bouwinnovatie is Peter Kuindersma. Hij is te bereiken via p.kuindersma@ingeniibouwinnovatie.nl of op 06-52517621

Volg ons op LinkedIn en op ingeniibouwinnovatie. nl