Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Realisatie & Kwaliteitsbeheersing voor leveranciers

Hulp bij de ontwikkeling van nieuwe producten, marktintroducties in Nederland of het opstellen van gelijkwaardigheids- of kwaliteitsverklaringen.

Kwaliteitsborger-beoordeeld-bouwwerk
Rijksvastgoedbedrijf_Detailfoto-glasgevel
AJAX loader

Uw uitdaging

U afnemers verwachten steeds meer van u. Steeds vaker wordt u benaderd als technisch specialist die met producten een technische oplossing mogelijk kan maken. Uw verantwoordelijkheid neemt daarmee steeds mee toe. Ook wordt van u verwacht dat u de prestaties aantoont en waarborgt. Een interessante dynamiek waarbij onze kennis en ervaring u kan helpen.

Wat kunnen wij voor u doen?

U hebt veel kennis van de mogelijkheden en prestaties van uw producten. Wij ondersteunen u bij de beoordeling en de berekening van de bouwfysische prestaties bij bijzondere toepassingen in projecten.  Wij geven advies over een juiste toepassing of het effect van uw product op de ontwerpuitgangspunten, gehanteerde concepten en vergunde stukken.

In het kader van kwaliteitsborging moeten prestaties aantoonbaar zijn. Wanneer u documentatie of prestatieverklaringen projectspecifiek gemaakt moet worden ondersteunen wij u hierbij.

Op de (bouw)locatie verzorgen wij controles op de toepassing en metingen aan de prestaties, bijvoorbeeld wind- en waterdichtheid, debieten of thermografie. Wij motiveren de kwaliteit van uw product in relatie tot de beoogde prestaties.

Jurgen Slippens

Mijn collega’s en ik staan voor u klaar. Met welke uitdaging kunnen wij u helpen?

Jurgens Slippens, kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsborging voor leverancier

Als leverancier kunt de aannemer ontzorgen door instructies en productdocumentatie af te geven en de meer specialistische input aan te leveren over de producten. Deze productdocumentatie voegt de aannemer toe in het verplichte opleverdossier dat afgegeven moet worden aan de vergunninghouder en het bevoegd gezag.

Nieman beoordeelt of uw organisatie voorbereid is op het moment dat de Wet kwaliteitsborging van kracht gaat op 01-01-2021. Ook kunnen wij een consulterende rol spelen en de specialistische input leveren bij het opstellen van rapportages en productdocumentatie.

Nieman adviseert bouwbedrijf bij herbestemming
Terug
AJAX loader
  • Uw gegevens
  • Hoe kunnen we u bereiken?
  • Waarbij kunnen we u ondersteunen?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug

Hartelijk dank. Wij hebben uw aanvraag ontvangen.

  1. We nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.
  2. U ontvangt op korte termijn een reactie
Sluit dit scherm