Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

C.C. (Chantal) Bouwhuis

Teamsecretaresse

Vanaf 2011 ben ik werkzaam bij Nieman. Tot 30 september 2018 als projectsecretaresse. In deze functie ondersteunde ik een enthousiast en kundig team van adviseurs in onze vestiging Zwolle. Hierbij voerde ik ook  telefonie- en receptiewerkzaamheden en allerlei allerhande administratieve werkzaamheden uit.

Vanaf 1 oktober 2018 ondersteun ik drie senior adviseurs. In deze veelzijdige functie houd ik mij bezig met complex agenda- en mailbeheer en bied ik ondersteuning bij de projecten. Een pakket met veel uitdaging. Het vele contact dat ik binnen mijn functie heb met collega’s en externe relaties vind ik een grote toegevoegde waarde. Het is erg interessant om zowel intern als extern met verschillende mensen samen te werken. Geen dag is hetzelfde en juist de afwisseling maakt het werk erg leuk!

Chantal Bouwhuis

Mijn ervaring bij Nieman

Nieman is de werkgever waar flexibiliteit mogelijk is en waar je zelfstandig kan en mag werken. Nieman biedt veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. De leuke collega’s en de prettige werksfeer maken het totaal plaatje compleet! Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van de Nieman Groep.