D. (Daniëlle) Meerwijk – Van Rossum

Directiesecretaresse

Na bijna veertien jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij de overheid (NWO) in diverse functies waarvan ruim acht jaar als Directiesecretaresse/Bureaumanager en Coördinator preventiemedewerkers was ik toe aan een nieuwe uitdaging in een compleet andere omgeving.

Sinds juli 2020 ben ik werkzaam als directiesecretaresse bij Nieman. In deze functie verleen ik secretariële en administratieve ondersteuning aan de twee directeuren. Daarnaast geef ik leiding aan de twee receptionistes/gastvrouwen.  Mocht je mij nodig hebben, bel, mail of loop gerust even bij mij langs. Je kunt mij vinden op de afdeling Facilitaire Zaken, locatie Utrecht.

Ik heb een brede interesse en vind het erg leuk om de organisatie, in een andere rol, nog beter te leren kennen. Daarom kom je mij binnenkort ook tegen in de rol van kwaliteitscoördinator ISO 9001.

Mijn ervaring bij Nieman

Waar ik erg enthousiast van word is dat je bij Nieman de kans krijgt het beste uit jezelf te halen en dat je jouw functie zo mag en kan inrichten zoals je dit zelf graag wil en wat jou het beste past.

Best of both worlds….