Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

E.A. (Ellen) Jalink

Opleidingscoördinator

Ik werk vanaf 2007 bij Nieman. Tot 31 oktober 2017 als senior secretaresse. In deze veelzijdige functie ondersteunde ik het Management Team, was ik het aanspreekpunt voor alle facilitaire zaken op het secretariaat in Zwolle en  ondersteunde ik de diverse projectteams bij aanbestedingen. Daarnaast was ik kwaliteitscoördinator ISO 9001.

Vanaf 1 november 2017 heb ik een interne switch gemaakt en werk ik als opleidingscoördinator. Dit doe ik zowel intern vanuit de Nieman Academie als extern vanuit Bouwforum.

De Nieman Academie is er voor onze collega’s. Bij Nieman krijgen de medewerkers de ruimte om het beste uit zichzelf te halen. Samen met een door jezelf gekozen coach leg je in je POP vast hoe je je ambities waar kunt maken. De Nieman Academie coördineert daarbij het hele traject rondom kennisontwikkeling en kennisdeling.

De Nieman Academie ontwikkelt, organiseert en realiseert ook (modulaire) opleidingen, cursussen en andere vormen van kennisoverdracht voor alle betrokkenen in de bouwsector.

Deze afwisseling vind ik erg leuk.

E.A. (Ellen) Jalink

Mijn ervaring bij Nieman

Nieman biedt mij de mogelijkheid om me te blijven ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van een training, of door een verandering in mijn takenpakket. Hierdoor blijft het werk uitdagend!