Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. E.L. (Evi) van der Sluis – Sleurink

Medior specialist

Binnen Nieman ben ik een aantal jaar geleden begonnen als stagiaire en aansluitend afstudeerder vanuit de opleiding Bouwkunde. Na mijn studie ben ik als medewerker verder gegaan en heb ik mij breed mogen oriënteren op de werkzaamheden die er binnen Nieman worden uitgevoerd in de verschillende vakgebieden.

Mijn voorkeur gaat uit naar het vakgebied Energie & duurzaamheid. Op dit gebied zijn veel ontwikkelingen gaande (denk aan gewijzigde bouwregelgeving en rekenmethodieken) en het is enorm interessant om hier in te kunnen duiken en mee te werken. Ik hou mij onder andere bezig met het opstellen van EPC / BENG-berekeningen voor met name nieuwbouw.

Daarnaast pak ik ook werkzaamheden op voor andere vakgebieden zoals brandveiligheid en bouwregelgeving en werk ik mee aan diverse onderzoeken naar de doorontwikkeling van de MPG-eis (Milieuprestatie Gebouw).

ing. E.L. (Evi) van der Sluis - Sleurink

Mijn ervaring bij Nieman

De stage en het afstuderen bij Nieman heb ik als erg positief ervaren en ik zit ook nu als junior specialist op mijn plek bij Nieman. Mijn ervaring bij Nieman is dat er veel ruimte is voor eigen ontwikkeling. Door mee te werken aan diverse projecten en binnen verschillende vakgebieden doe ik veel kennis en ervaring op in de bouwfysica en wet- en regelgeving.