Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. E. (Esmee) Noordermeer

Specialist / projectmanager Woningverbetering, bouwfysica

Bij Nieman werk ik als specialist aan integrale renovatieprojecten. Ik adviseer ontwerp- en bouwteams bij het verbeteren en verduurzamen van renovatieprojecten. Daarbij staat de eindgebruiker centraal.
Daarnaast werk ik voor de meeste projecten waaraan ik werk als projectmanager. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor het gehele verloop van het project, verzamel ik de juiste mensen en zorg ik dat mijn klanten tevreden zijn over de samenwerking. Dit met als doel om een fijne en langdurige samenwerking te creëren.
Tot slot begeleid en help ik verschillende collega’s, waaronder junioren en stagiairs. Hieraan vind ik het leuk om van dichtbij te zien hoe anderen zich ontwikkelen en ik ben blij dat ik daar aan kan bijdragen.

Esmee Noordermeer Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Sinds ik in 2018 gestart ben bij Nieman heb ik het altijd erg naar mijn zin gehad. Binnen Nieman is veel ruimte om uit te zoeken wat je leuk vind, waar je ambities liggen en waar je energie van krijgt. Daarnaast heerst er bij Nieman een fijne werksfeer waar je bij iedereen kan aankloppen voor hulp. Ook wordt er veel georganiseerd om naast werk met collega’s te doen.