Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

G.J. (Gert Jan) Van de Kolk

Adviseur Installatietechniek

Na de afronding van de MBO Installatietechniek in 1999 bij het Deltion College in Zwolle ben ik begonnen als werkvoorbereider bij een installatiebedrijf in Zwolle. In de avonduren heb ik mij verder gespecialiseerd in de sanitaire- en klimaattechniek. Omdat er vanuit de markt steeds meer elektrotechnische vragen kwamen bij installaties die wij realiseerden heb ik aanvullend op mbo-niveau de elektrotechniek gevolgd.
In deze periode heb ik vooral nieuwbouw en renovatie utiliteitsprojecten ontworpen en begeleid. Daarna werkte ik voor verschillende landelijke installateurs en heb ik diverse zaken voor een engineeringsbureau gedaan.
In 2014 heb ik de sprong naar de duurzame techniek gemaakt. Als accountmanager/ projectleider warmtepomp- en biomassa installaties. Wij realiseerden destijds installaties van 10kW tot ruim 1mW. Deze installaties werden voornamelijk in Nederland verkocht en gerealiseerd.
Nu ben ik alweer jaren actief binnen Nieman als adviseur installatietechniek. Als adviseur installatietechniek werk ik nauw samen met mijn bouwkundige collega’s binnen Nieman. Deze samenwerking biedt kansen, waar voor mij een comfortabele en gezonde leef- en werkomgeving centraal staat.

Gert Jan van der Kolk Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Sinds april 2019 werk ik bij Nieman als adviseur. Hier richt ik mij voornamelijk op de w-installaties. Waarin ik de praktijk en theorie mag laten samensmelten tot één geheel. Binnen Nieman is veel kennis, hierdoor biedt Nieman een inspirerende omgeving waar ik veel kan leren en graag mijn bijdrage lever.