Terug naar het overzicht

ing. A. (Alexander) van der Ham

Specialist Bouwtechniek en Bouwfysica

Na mijn studie HBO bouwkunde heb ik vanaf 2003 tot 2014 bij Nieman gewerkt. In 2014 heb ik dit dienstverband verruild voor de functie Sr. Onderhoudspecialist Bouwkunde bij de RET, het Rotterdamse openbaarvervoersbedrijf. Voor mij een mooie kans en uitdaging om de opgedane kennis en ervaring in te zetten op het preventief en correctief beheer van een ‘eigen’ vastgoed portefeuille.

Sinds 1 september 2017 weer terug bij Nieman Raadgevende Ingenieurs. Terug bij mijn passie: bouwtechnisch en bouwfysisch adviseren, meten, onderzoeken, analyseren én kennis delen, dit alles om samen met collega’s en relaties mooie projecten te realiseren.

Alexander van der Ham

Mijn ervaring bij Nieman

Een ‘Niemanner in hart en nieren’ dichte ik mijzelf eens toe tijdens mijn vorige dienstverband bij Nieman. Na drie jaar elders gewerkte te hebben zal blijken of dat ook nu weer geldt: ik heb er alle vertrouwen in. Een kennisintensieve organisatie met collega’s die net als ik met een scherpe en kritische blik zoeken naar de juiste analyse, optimalisatie of verdieping. Daarnaast een gezonde portie persoonlijke betrokkenheid en gezamenlijke activiteiten. Dit creëert voor mij een uitdagende werkomgeving