Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. B.J.H. (Bart) Geurts

Adviseur / projectmanager Energie & duurzaamheid

Binnen Nieman houd ik mij bezig met integrale advisering in VO- en DO-fase, tenders en ontwikkeltrajecten van zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Binnen ontwerpteams zorg ik ervoor dat de diverse vakgebieden goed op elkaar afgestemd zijn. Hiervoor zit ik graag aan tafel met het bouwteam. Insteek hierbij is telkens om gezonde, comfortabele en energiezuinige gebouwen voor de eindgebruiker te realiseren.

Naast mijn rol als adviseur ben ik ook projectmanager. Ik stuur projectteams aan zodat we mooie inhoudelijk sluitende rapportages kunnen aanleveren voor de Aanvraag Omgevingsvergunning. Dit zijn rapportages ten aanzien van Bouwbesluit en bouwfysica zoals bijvoorbeeld daglicht-, ventilatie-, BENG, akoestiek en brandveiligheid.

Daarnaast ben ik als BREEAM Expert betrokken bij certificeren van gebouwen en stel ik de stukken samen van het assessment.

Bart Geurts Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Nieman is een bedrijf dat veel mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen, zowel op je vakgebied als op persoonlijk vlak. Door het leuke en enthousiaste team en het hoge kennisniveau houden we elkaar scherp en komen tot producten die aansluiten bij de vraag van de klant.