Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. D. (Dennis) Metz

Adviseur Bouwtechniek en bouwfysica

Na het afronden van mijn opleiding HBO Bouwkunde in 2008 ben ik bij Nieman Raadgevende Ingenieurs in dienst gekomen. Het jonge en dynamische team sprak mij direct erg aan. De mogelijkheid om een opleiding te volgen heb ik met beide handen aangepakt. Naast mijn werk heb ik de Post HBO Bouwfysica gevolgd. Binnen Nieman ben ik nu werkzaam als adviseur. Het mogen combineren van theorie en praktijk geeft een praktische kijk op vraagstukken van de klant en maakt het werk erg afwisselend.

Ik hou me graag bezig met klachten- en schade onderzoeken en kwaliteitsbewaking. Hierbij komen de verschillende vakgebieden bij elkaar. Ook ben ik u graag van dienst met een breed scala aan praktijkmetingen. Hierbij moet u denken aan het meten van de luchtdichtheid van bouwwerken, onderzoek naar warmtelekken en koudebruggen bij bouwwerken (thermografisch onderzoek), geluidmetingen en het meten van het binnenklimaat van een bouwwerk.

Dennis Metz Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Werken bij Nieman is investeren in kennis en ontwikkeling. Samen met een persoonlijke coach stippel je jouw route uit binnen het bedrijf. Het benutten van je sterke eigenschappen staat hierbij centraal. Nieman geeft je de ruimte om je te specialiseren in een specifiek vakgebied of je kiest er juist voor om breed inzetbaar te zijn. De keuze ligt bij jou. Persoonlijk vind ik erg leuk om breed inzetbaar te zijn. Hierdoor kan ik theorie in praktijk goed combineren.