Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. D.M. (Daphne) Hellendoorn

Adviseur / projectmanager Nieuwbouw

Binnen Nieman houd ik mij voornamelijk bezig met integrale advisering in SO, VO- en DO/AO-fase van nieuwbouw projecten. Binnen ontwerpteams zorg ik ervoor dat bouwregelgeving en bouwfysica goed is afgestemd op het te ontwerpen gebouw. Hiervoor zit ik graag aan tafel met het bouwteam.

Naast mijn rol als adviseur ben ik ook projectmanager. Ik stuur projectteams aan zodat we mooie inhoudelijk sluitende rapportages kunnen aanleveren voor de Aanvraag Omgevingsvergunning. Dit zijn rapportages ten aanzien van bouwbesluit en bouwfysica zoals bijvoorbeeld daglicht-, ventilatie-, BENG, akoestiek en brand.

Daarnaast begeleid ik binnen Nieman junioren.  En zit ik in het team van frontoffice. Wij behandelen de offerte-aanvragen, relatiebeheer en acquisitie en zorgen dat de mooie opdrachten bij de juiste collega’s terecht komen.

Daphne Hellendoorn Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Voor mij is Nieman een bedrijf dat veel mogelijkheden biedt voor eigen ontwikkeling op gebied van integrale advisering. Door goede samenwerking met de collega’s die op hun vakgebied een hoog kennisniveau hebben, kunnen we mooie producten leveren die aansluiten bij de vraag van de opdrachtgever.