Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

ing. F.A. (Franz) Kanon

Adviseur Installatietechniek

Binnen Nieman ben ik dagelijks bezig met het adviseren van installaties in de breedste zin van het woord. Om een goed advies te maken, is rekening houden met verschillende disciplines (integraal) zoals elektrotechniek, bouwfysica, constructies en bouwkunde, belangrijk. Ook adviseren op het gebied van duurzaamheid en energie sluit bij mij goed aan als allround adviseur.

Na afronding van mijn studie in 1996 Hoger installatietechniek aan de hogeschool van Utrecht heb ik alweer 27 jaar ervaring opgedaan in de installatie advieswereld. Sinds 2024 mag ik bij Nieman meewerken aan nieuwe uitdagende projecten. De flexibiliteit en prettige bedrijfscultuur bevalt mij uitstekend.

Mijn ervaring bij Nieman

Ik ben nog maar net werkzaam bij Nieman. Ik ben al betrokken bij diverse werkzaamheden zoals verduurzamen van complexe gebouwen en het adviseren van grote- en kleine nieuwbouw en bestaande projecten, installatiescans, en andere interessante installatievraagstukken.  De werkzaamheden zijn heel divers wat het werk aantrekkelijk maakt.

Nieman is een professionele organisatie met een fijne bedrijfscultuur.