Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. F.P.M. (Frank) Schuurmans

Specialist Bouwregelgeving en Bouwfysica

Nadat ik in 2017 mijn studie Bouwkunde heb afgerond aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch ben ik mijn carrière gestart bij Nieman. De eerste jaren heb ik, door het talentmanagement programma, de kans gekregen om zowel te oriënteren als mezelf integraal te ontwikkelen. Hierbij heb ik diverse werkzaamheden verricht, van oplevermetingen op de bouwplaats tot Bouwbesluitberekeningen in een SO-fase. In 2021 heb ik als aanvulling op mijn bachelor ‘Bouwkunde’ de PHBO opleiding ‘Bouwfysica’ afgerond.

In mijn huidige rol als Specialist ben ik betrokken bij de ontwikkeling van grotere nieuwbouwprojecten. Als onderdeel van een bouwteam óf als onderdeel van een intern projectteam werk ik bouwfysische onderdelen uit en adviseer ik onze opdrachtgevers. Ook stel ik berekeningen en onderbouwingen op met betrekking tot bouwregelgeving. Het doel hierbij is om een gezond en veilig gebouw te realiseren dat minimaal aan de vereiste niveaus voldoet.

Frank Schuurmans Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Vanaf het moment dat ik ben afgestudeerd ben ik werkzaam bij Nieman. Vooral de deskundigheid van collega’s, de fijne werksfeer én de uitdagende projecten maken dat ik tot op heden erg blij ben met het feit dat ik onderdeel uit mag maken van dit team.