Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. G.A. (Gerton) Starink

Unitmanager Ontwerp Bouwfysica

Als unitmanager ben ik eindverantwoordelijk voor de business unit Ontwerp binnen Nieman Raadgevende Ingenieurs. Binnen deze unit werken onze adviseurs aan projecten die zich bevinden in de ontwikkelfase: van SO tot omgevingsvergunning en bestek. We adviseren (grootschalige) woningbouwprojecten, kantoren, onderwijsfuncties, zorggebouwen, horeca, leisure en parkeergarages.

Ik ben eindverantwoordelijk voor de continuïteit van de unit en voor de financiële resultaten van de projecten. Ook zorg ik ervoor dat Nieman scherp is op externe ontwikkelingen die effect hebben op onze dienstverlening nu en in de toekomst.

Samen met de unitmanager Realisatie & Kwaliteitsbeheersing en de unitmanager Consultancy & Onderzoek vorm ik het managementteam van Nieman Raadgevende Ingenieurs en geef ik leiding aan de circa100 adviseurs.

 

 

 

Gerton Starink

Mijn ervaring bij Nieman

Werken bij Nieman betekent elke dag iets anders! Je moet snel kunnen schakelen, praktische adviezen kunnen geven en altijd klaar staan voor je opdrachtgever. Door de breedte van je vakgebied werk je bijvoorbeeld op maandag op kantoor een advies uit, sta je op dinsdag op de bouwplaats een meting te doen, op woensdag een klachtenonderzoek in een oude woning uit te voeren en ben je op donderdag aanwezig bij de opening van een school die je hebt geadviseerd. Kortom: je hebt nooit saai werk en leert van elke dag wel weer iets nieuws! Je betrokken, deskundige en enthousiaste collega’s maken je baan vervolgens helemaal compleet!