Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. H. (Herbert) Lentink

Senior adviseur / projectmanager Installatietechniek

Ruim 10 jaar geleden ben ik bij Nieman gaan werken als projectleider installatietechniek. De integrale projecten van Nieman spraken mij aan, waardoor ik destijds heb gekozen om de Post HBO Bouwfysica te volgen. Mijn integrale werkgebied is gedurende de jaren verschoven van technisch inhoudelijk naar commercieel wat perfect in mijn straatje past.

Sinds eind 2015 heeft de Nieman Groep een commercieel team dat sturing geeft aan de commercieële bewegingen binnen de Nieman Groep, ik ben erg gelukkig dat ik daarin mag deelnemen! Een behoorlijk deel van mijn tijd besteed ik op commercieel vlak. Het binnenhalen van mooie grote integrale projecten geeft mij telkens weer een enorme kick.

Ongeveer 4 jaar geleden ben ik lid geworden van de ondernemingsraad en sinds een jaar ben ik voorzitter. Boeiend om actief mee te mogen denken met de koers van het bedrijf en de belangen te behartigen van de medewerkers.

Herbert Lentink Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Voor mij bestaat werken bij Nieman garant voor werken in een informele sfeer met een gezond portie dagelijkse arbeidsvreugde! Tegelijkertijd wordt veel werk verricht en ben je veelal zelf verantwoordelijk voor hetgeen je produceert en implementeert.