Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. M.J. (Martin) Dunnink

Adviseur Energie & duurzaamheid

Binnen Nieman ben ik als adviseur Energie en Duurzaamheid betrokken bij een diversiteit aan projecten. Insteek bij al mijn werkzaamheden is het creëren van gezonde, comfortabele en energiezuinige gebouwen. Ik vind het daarbij belangrijk dat alle bouwkundige en installatietechnische uitgangspunten zorgvuldig én integraal op het beoogde gebruik en de gebruiker zijn afgestemd.

Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het adviseren van ontwerp-/bouwteams van zowel renovatie- als nieuwprojecten. Ook ben ik als BREEAM-NL Expert en Assessor bezig met het creëren van duurzame gebouwen. Daarnaast voer ik onderzoeken uit naar actuele ontwikkelingen in de energietransitie en de verduurzaming van de gebouwvoorraad.

Naast deze reguliere advieswerkzaamheden verzorg ik ook zeer regelmatig cursussen en trainingen. Het leukste daaraan is om een groep zo enthousiast en interactief te krijgen waardoor er onderling veel kennisdeling maar ook zeker pittige discussies gaan plaatsvinden.

ing. M.J. (Martin) Dunnink

Mijn ervaring bij Nieman

Werken bij Nieman betekent voor mij met leuke, enthousiaste en deskundige collega’s aan leuke en uitdagende projecten werken. Daarbij proberen we steeds de vraag van onze klanten zo goed mogelijk te beantwoorden. Daarnaast is er altijd tijd voor een persoonlijke noot.