Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. M.J. (Martin) Dunnink

Adviseur Energie & duurzaamheid

Binnen Nieman ben ik als adviseur Energie en Duurzaamheid betrokken bij een diversiteit aan projecten. Insteek bij al mijn werkzaamheden is het creëren van duurzame gezonde, comfortabele en energiezuinige gebouwen. Ik vind het daarbij belangrijk dat alle bouwkundige en installatietechnische uitgangspunten zorgvuldig én integraal op het beoogde gebruik én de gebruiker zijn afgestemd.

In mijn dagelijkse werkzaamheden ben ik betrokken bij zowel renovatie- als nieuwprojecten, veelal als adviseur in een ontwerp- of bouwteam. Daarnaast neem ik in een aantal projecten de rol van BREEAM-NL Expert of Assessor op mij om samen met het projecteam te komen tot duurzame, circulaire en klimaatadaptieve gebouwen. Tot slot voer ik regelmatig onderzoeken uit naar actuele ontwikkelingen in de energietransitie en de verduurzaming van de gebouwvoorraad.

Naast deze reguliere advieswerkzaamheden verzorg ik ook regelmatig cursussen en trainingen, voornamelijk in het vakgebied van energie en duurzaamheid. Leuk om te doen en het geeft veel energie om samen met een enthousiaste en interactieve groep te zorgen voor onderlinge kennisdeling en discussies!

Martin Dunnink Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Werken bij Nieman betekent voor mij met leuke, enthousiaste en deskundige collega’s aan leuke en uitdagende projecten werken. Daarbij proberen we steeds de vraag van onze klanten zo goed mogelijk te beantwoorden en daarbij onze klanten ook te prikkelen om hoge ambities na te streven. En net zo belangrijk, er is altijd tijd voor een persoonlijke noot. Dus ook na meer dan 17 jaar kan ik zeggen dat ik nog steeds met plezier bij Nieman werk.