Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. S.J.P. (Sander) van der Tol

Unitmanager Realisatie & Kwaliteitsbeheersing Bouwtechniek- en praktijk

Inmiddels ben ik als unitmanager Realisatie & Kwaliteisbeheersing verantwoordelijk voor onze dienstverlening in deze interessante markt. Een nieuwe uitdaging ligt bij Het GeluidBuro, de jongste telg van Nieman Raadgevende Ingenieurs. Ik mag leiding geven aan dit unieke bureau en samen met de collega’s zorgen voor ‘meer mooi geluid en ruimte voor stilte’.

Ik vind het belangrijk dat wij als adviseurs werken vanuit het belang van onze opdrachtgevers. Vakinhoudelijke kennis is de natuurlijk de basis en ik ben trots op de vele specialismes die wij kunnen bieden. Maar onze kennis is pas waardevol als het een positieve bijdrage levert aan het proces en de projecten van onze klanten. En laten we dat samen combineren met een tevreden eindgebruiker!

Mijn ervaring ligt in de engineering- en uitvoeringsfase. Ik blijf dat ook één van onze belangrijke kenmerken vinden: wij leveren u een maakbaar, praktisch en realistisch advies. En al ben ik inmiddels wat minder direct in projecten betrokken, ik blijf ‘bewaken’ dat we dit waar maken.

Sander van der Tol

Mijn ervaring bij Nieman

Ik mag mij al zo’n 20 jaar Niemanner noemen. In die tijd heb ik mij continu kunnen ontwikkelen. In de eerste jaren ben ik van project naar project gereden om de uitvoeringskwaliteit van gevels te begeleiden en allerlei metingen en onderzoeken te doen. Nog dagelijks put ik uit die ervaring. Ik deel graag kennis door het geven van cursussen en trainingen of het voorzitten van kennisbijeenkomsten.