Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. S.J.P. (Sander) van der Tol

Businessmanager Bouwtechniek- en praktijk

Ik ben trots op mijn rol als Businessmanager. Ik heb daarmee de kans om samen met mijn collega’s onze dienstverlening in de engineerings-, uitvoering- en beheersfase van gebouwen optimaal te laten aansluiten op de behoefte van onze klanten. Wij hebben bij Nieman unieke kennis in huis waarmee we bouwfysica vertalen naar concrete oplossingen en aantoonbare kwaliteit. Die praktische en oplossingsgerichte aanpak zit in het DNA van Nieman Raadgevende Ingenieurs. En dat past bij mij.

Ik vind het belangrijk dat wij als adviseurs werken vanuit het belang van onze opdrachtgevers. Vakinhoudelijke kennis is de natuurlijk de basis en ik ben trots op de vele specialismes die wij kunnen bieden. Maar onze kennis is pas waardevol als het een positieve bijdrage levert aan het proces en de projecten van onze klanten. En met onze klant gaan we samen voor een tevreden eindgebruiker!

Mijn ervaring ligt in de engineering- en uitvoeringsfase. Ik blijf dat ook één van onze belangrijke kenmerken vinden: wij leveren u een maakbaar, praktisch en realistisch advies. En al ben ik inmiddels wat minder direct in projecten betrokken, ik blijf ‘bewaken’ dat we dit waar maken.

Sander van der Tol Staand

Mijn ervaring bij Nieman

Ik mag mij al zo’n 25 jaar Niemanner noemen. In die tijd heb ik mij continu kunnen ontwikkelen. In de eerste jaren ben ik van project naar project gereden om de uitvoeringskwaliteit van gevels te begeleiden en allerlei metingen en onderzoeken te doen. Nog dagelijks put ik uit die ervaring. Ik deel graag kennis door het geven van cursussen en trainingen of het voorzitten van kennisbijeenkomsten. Als ingenieur hebben we een mooi vak. En dat vak voer je natuurlijk het liefste uit bij het leukste ingenieursbureau van Nederland.