Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ir. A.F. (Anne) Struiksma

Specialist Energie, duurzaamheid en circulariteit

Ik wil helpen bijzondere projecten realiseerbaar te maken tot energie- en materiaalzuinige en -zínnige gebouwen met zeer comfortabele gebruikers! Als specialist duurzaamheid en circulariteit werk ik dus graag – en graag zo vroeg mogelijk in het proces – aan integrale duurzame gebouwen en gebieden.

Ik zoek altijd naar oplossingen door verschillende onderwerpen, visies, vakgebieden te combineren. Die kruisbestuiving leidt tot creativiteit en daardoor kun je blijven innoveren!

Ik geloof dat door goede samenwerking, goede gesprekken en door mooie, slimme en integrale oplossingen toe te passen we met elkaar de juiste steentjes bijdragen aan de verduurzaming van onze leefomgeving en ons leefmilieu… hoe groot of klein die steen dan ook is!

ir. A. F. (Anne) Struiksma

Mijn ervaring bij Nieman

Door van begin af aan mee te denken en -werken aan de ontwikkeling van een bouwwerk kunnen we naast het waarborgen van het energiezuinige/ -neutrale/ circulaire concept tevens een goede leefbaarheid garanderen! Dat is Nieman! Door mooie en integrale oplossingen toe te passen dragen we een steentje bij aan de verduurzaming van onze leefomgeving en ons leefmilieu, hoe groot of klein de schaal dan ook is.