Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ir. I. (Imke) Du Ry

Adviseur / projectmanager Energie & duurzaamheid

Sinds september 2014 werk ik bij Nieman, in de functie adviseur en projectmanager. Als projectmanager heb ik een coördinerende rol binnen Nieman waarbij ik een projectteam aanstuur van met name grote, integrale projecten.

Voor deze projecten breng ik binnen het ontwerpteam adviezen uit op onder andere de gebieden brandveiligheid, akoestiek en energie en duurzaamheid, waarbij het uiteindelijk een mooie uitdaging is om de bouwregelgeving, bouwfysica en installaties goed in het gebouw te krijgen.

Daarnaast begeleid ik binnen Nieman stagiaires en afstudeerders van diverse opleidingen met als mooiste resultaat een interessante publicatie en een vervolg van hun onderzoek.

imke_du_ry_van_beest_holle_02_lichaam

Mijn ervaring bij Nieman

Wat mij met name aanspreekt is de open cultuur binnen Nieman en de diversiteit van de werkzaamheden. Vanaf het begin voel ik me thuis en wordt gestimuleerd dat ik vooral dat moet doen waar ik goed in ben. Verder zijn betrokkenheid en deskundigheid de kernwoorden waarmee ik mijn collega’s het beste kan omschrijven. Zo kan ik echt altijd bij collega’s terecht met een vraag.