Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. J.G.M. (Jurgen) Slippens

Senior specialist Kwaliteitsmanagement

Als senior specialist kwaliteitsborging bij Nieman ben ik betrokken bij breed scala aan trajecten op gebied van Contract- en Kwaliteitsmanagement. Van het adviseren en begeleiden van organisaties tot en met grote (utilitaire) projecten op basis van UAVgc. Ik zie het als uitdaging om de hele bouwkolom van opdrachtgevers, architecten, bouwbedrijven tot onderaannemers en leveranciers de focus om de kwaliteit aan te tonen en het daarbij behorende proces bij te brengen. Als spil in het kwaliteitsproces bij grote projecten hoort daar tijdens de uitvoering ook de ondersteuning, beoordeling en controle bij. Daarbij zijn het mandaat en afspraken over samen escaleren van cruciaal belang.

ing. J.G.M. (Jurgen) Slippens

Mijn ervaring bij Nieman

Vanuit mijn jarenlange ervaring als bouwkundige ligt het accent van mijn werkzaamheden bij de kwaliteitsborging tijdens de uitvoering. Waarbij zowel het borgen van de kwaliteit op proces en product op een pragmatische en risicogerichte manier mijn focus heeft. Het beoordelen van keuringsplannen en het houden van audits en inspecties op de bouw zijn de voornaamste werkzaamheden.
Naast de werkzaamheden op projecten is een onderdeel van mijn werkzaamheden het auditeren van kwaliteitsborgers voor de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb). Voor een stichting die waarborgcertificaten aan kopers van woningen verstrekt voer ik technische bedrijfsonderzoeken uit.
Binnen Nieman kom ik in mijn rol in aanraking met zeer veel uiteenlopende gespecialiseerde collega’s. Hetgeen ik ervaar als een warm bad van kennis en ervaring en verrijk ik mijn kennis elke dag weer.