Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

ing. J.G.M. (Jurgen) Slippens

Senior specialist Kwaliteitsmanagement

Als senior kwaliteitsborger heb ik als uitdaging de hele bouwkolom van opdrachtgevers, architecten ,bouwbedrijven tot onderaannemers en leveranciers de wet en het daarbij behorende proces bij te brengen en ze daarbij te ondersteunen. Een onderdeel van mijn  werkzaamheden bestaat uit het coachen en het geven van bijeenkomsten over de wet. Het optreden als kwaliteitsborger is mijn voornaamste taak.

Vanuit mijn jaren lange ervaring als bouwkundige ligt het accent van mijn werkzaamheden bij de kwaliteitsborging tijdens de uitvoering. Het beoordelen van keuringsplannen en het houden van audits en inspecties op de bouw zijn de voornaamste werkzaamheden.

ing. J.G.M. (Jurgen) Slippens

Mijn ervaring bij Nieman

De nieuwe wet Kwaliteitsborging voor de bouw heeft mij de kans geboden om, samen met het enthousiaste team, Nieman kwaliteitsborging tot een nog hoger platform te brengen. Het werken in onontgonnen gebied is een fantastische uitdaging en zie ik als een enorme kans.

Binnen Nieman kom ik als kwaliteitsborger in aanraking met zeer veel uiteenlopende gespecialiseerde collega’s. Hetgeen ik ervaar als een warm bad van kennis en ervaring. Vanuit de vestiging Utrecht zal mijn werkterrein voornamelijk West Nederland bestrijken. Maar men komt mij ook geregeld tegen op de vestiging Zwolle. Voor meer informatie over het nieuwste onderdeel van Nieman: Nieman kwaliteitsborging.