Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Terug naar het overzicht

M.A.N. (Marc) van Bommel

Senior adviseur NRI en Algemeen directeur + partner NG Installatietechniek

Vanuit een achtergrond als scheepswerktuigkundige eind jaren 90 begonnen als AC/CV technicus in de gebouw gebonden installaties en de bijbehorende fysica. In die tijd was het nog Valk Technisch Adviesbureau. Met de post-HBO opleidingen, TVVL-lucht en TVVL Lucht speciale ruimten, kon ik mij verder specialiseren en doorgroeien naar projectleider, senior projectleider, directeur van Valk en sinds 2013 directeur van de Nieman Groep.

Hoewel een groot gedeelte van mijn werkzaamheden niet meer inhoudelijk van aard zijn probeer ik toch zo veel als mogelijk bij de inhoud betrokken te blijven. Mijn niet alledaagse achtergrond in de bouw maakt dat ik vaak bij niet alledaagse projecten betrokken raak en dat maakt dit werk juist ontzettend leuk.

Daarnaast ben ik voorzitter van het cursuscuratorium van TVVL en verbonden aan de NCOI als docent aan de HBO opleiding werktuigbouw voor de vakken Dynamica, Thermodynamica en Meet- en Regeltechniek.

Marc van Bommel

Mijn ervaring bij Nieman

Nieman geeft veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Mensen die hun werk leuk vinden en oprecht interesse hebben in hun vak zijn de beste adviseurs. Dit bepaalt niet alleen de sfeer in het bedrijf, maar ook in het ontwerpteam of op de bouwplaats. Nieman geeft alle ruimte om de kennis van je vak te vergoten of juist te delen met anderen. Om de competenties die bij je functie horen uit te breiden en om je te laten bereiken wat je ambieert.