Terug naar het overzicht

N. (Natinja) Kuilder

Marketing & Communicatie

Bij Nieman voer ik op dit moment de content marketing met veel plezier uit. Dagelijks communiceer ik via social media, nieuwsbrieven en campagnes. Ik ontwikkel, optimaliseer, schrijf, redigeer en plaats content op de verschillende websites. Daarnaast organiseer ik praktijk- en relatiedagen, symposia, beursdeelnames en evenementen. Ook bewaak ik de huisstijl in alle uitingen. Als lid van het Commercieel Team bedenk en voer ik marketing acties uit en zorgen wij voor goede relatie met onze partners in de bouw.

Als lid van het Commercieel Team bedenk en voer ik marketing acties uit en zorgen wij voor goede klant contacten.
Vanaf 2010 tot en met 2017 ondersteunde ik als senior secretaresse 2 belangrijke senior adviseurs en was ik opleidingscoördinator van de Nieman Academie.

Natinja Kuilder

Mijn ervaring bij Nieman

Organiseren vind ik het leukst om te doen. Hier ben ik dan ook dagelijks meebezig: van agendabeheer tot het organiseren van beurzen en praktijkdagen, het verzorgen en presenteren van de huisstijl tot en met de wereld informeren over Nieman via (social) media. Mijn werk is erg afwisselend met leuke nieuwe uitdagingen. Daarnaast krijg ik bij Nieman de kans om mijzelf te ontwikkelen in de richting die ik graag wil. Dit werkt motiverend!