Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Bracht 2018 u ook veel hoogtepunten?

2018 hoogtepunten van NIEMAN Afgelopen jaar beleefden wij een aantal mooie momenten die wij voor een groot deel samen met u mochten vieren. Wij zijn u hiervoor dankbaar en kijken met trots op deze mooie successen terug. In 2019 willen wij weer nieuwe plannen en hoogtepunten samen met u realiseren. Graag staan wij als ‘Partner in ’t Hart van de Bouw’ voor u klaar met onze integrale aanpak en de kwaliteit die u van ons gewend bent! Samen met u bouwen wij ook in 2019 aan duurzame, veilige, gezonde en comfortabele woningen en gebouwen.

Bedankt voor de fijne samenwerking in 2018 en
wij wensen u een goed en succesvol 2019!

 

NIEMAN werd 30 jaar

We vierden onze verjaardag in Climate Planet Utrecht met het TO FORESEE event waarbij duurzaamheid, de internationale klimaatdoelen en integrale kwaliteit centraal stonden.

30 NIEMAN filmimpressie

Onze visie op bovengenoemde thema’s werden door Harm Valk gepresenteerd. Hij  linkte de dagelijkse praktijk aan de zeventien doelen voor duurzame ontwikkeling van de VN en verbonden de Climate Planet met circulariteit, comfort voor de eindgebruiker en met de concrete oplossingen die Nieman met al haar medewerkers in haar adviezen verwerkt. Vanuit die thema’s (elk met een ‘C’) legden we de link met de toekomst: van ‘four C’s’ (climate, circulair, comfort en concreet) naar ‘to Foresee’. Want voorzien in de toekomst is de taak van ons allen.
Lees meer…

NIEMAN verwelkomde haar 130ste medewerker

In 2018 groeiden wij met maar liefst met 15 medewerkers. Zo kunnen wij u op volle sterkte van dienst zijn met al uw bouwprojecten.

Junioren Nieman Talent Management Programma

We merken dat het werk afgelopen jaar toenam en daarom trokken wij een aantal specialisten en adviseurs aan met verschillende specialismen. Niet alleen specialisten op bouwtechnisch gebied, maar ook specialisten voor onze stafafdeling. Wij zijn erg trots op onze huidige en nieuwe collega’s.
Lees meer..

NIEMAN heeft haar organisatie ingericht in business units

Om meer zicht te krijgen op de diverse marktsegmenten, ontwikkelingen en de rol van Nieman in de toekomst zijn business units gecreëerd.

Business units NIEMAN

De units zijn nieuwbouw, bestaande bouw, consultancy & onderzoek, kwaliteitsborging en innovatie. Binnen elke unit wordt specifiek gekeken hoe de markt zich ontwikkelt en met welke diensten wij u het beste kunnen helpen. In alles wat we doen staat hierbij innovatie centraal. Wij zijn ons bewust van de veranderingen en ontwikkelingen in de markt en daarom reserveren wij tijd om te experimenteren met wat in de toekomst ‘heel normaal’ zal zijn.

NIEMAN werd trotse eigenaar van Het GeluidBuro

In september 2018 werden wij trotse eigenaar van Het GeluidBuro. Hiermee kunnen wij u nu ook van dienst zijn met onze kennis op het gebied van lawaaibeheersing, ruimteakoestiek en omgevingsgeluid.

.Toost op overname Nieman en het GeluidBuro

Met de verbreding en verdieping van de diensten onder één dak sluiten we aan bij de wensen in de markt.
Nieman focust zich met name op de akoestische componenten in een gebouw en de expertise van Het geluidBuro op interactie van geluid op de omgeving. Een perfecte combinatie voor de huidige vraagstukken uit de markt.
Lees meer..

NIEMAN introduceerde haar nieuwe huisstijl en vernieuwde logo

De komende periode wordt deze nieuwe uitstraling steeds verder zichtbaar in onze uitingen. Wij zijn erg trots op deze transformatie en nieuwe ‘look & feel’.

NIEMAN ‘Partner in het Hart van de Bouw’

We horen van klanten vaak terug dat onze kennis en advisering een goede aansluiting zijn op hun projectresultaten.
Dit maakt ons trots, want daarvoor doen wij het! Het doel van onze klanten staat bij ons centraal en daarom investeren wij graag in goede partnerships. Nieman staat ook dit jaar weer als ‘Partner in het Hart van de Bouw’ voor u klaar.
Lees meer…