Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Met trots stellen wij Ingenii Bouwinnovatie aan u voor!

Onze continue zoektocht naar vernieuwing op weg naar een toekomstbestendige gebouwde omgeving heeft in 2020 geleid tot de oprichting van Ingenii Bouwinnovatie.

Logo_INGENII_Large

Grote maatschappelijke uitdagingen zorgen voor een complexe en uitdagende bouwopgave. Ingenii Bouwinnovatie zet passie voor technologie en innovatie in om de grote uitdagingen binnen de gebouwde omgeving op te lossen. Peter Kuindersma is de drijvende kracht achter Ingenii Bouwinnovatie.

Kennisontwikkeling is een continu proces. Kennis wordt gecreëerd, toegepast en uiteindelijk geautomatiseerd. Het is het doel van De Nieman Groep deze ontwikkelcyclus te blijven aanjagen en daarmee dé toonaangevende partner te blijven in de gehele bouwkolom. Het creëren van kennis door innovatie is dan ook noodzakelijk om op alle vlakken voorop te blijven. Met de oprichting van Ingenii Bouwinnovatie maakt De Nieman Groep de ontwikkelcyclus rond.

Innovatie vindt plaats in een dynamische omgeving waar inspiratie, onderzoek en creatie samenkomen. Waar enthousiaste collega’s met passie hun vak bedrijven en waar het bruist van de energie. Een omgeving waar kennisdeling een feest wordt. Ingenii Bouwinnovatie is gevestigd in Harderwijk en realiseert hier het ‘Innovatiecentrum voor onderzoek en beleving’.

Wilt u op de hoogte blijven ? Volg Ingenii Bouwinnovatie op LinkedIn waar wij wekelijks innovatieve berichten willen delen. www.ingeniibouwinnovatie.nl is op dit moment under construction.

Henk Koekoek en Marc van Bommel
directie De Nieman Groep

Oprichting Ingenii Bouwinnovatie

v.l.n.r. Henk Koekoek, Peter Kuindersma en Marc van Bommel