Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Gebouwen zijn meer dan een stapel stenen in 2025

Ontwikkelingen gaan snel in de markt. We ontwerpen en bouwen gebouwen steeds slimmer. Gebouwen zijn op zichzelf ook slimmer door het toevoegen van technologie. Digitalisering in de bouw is niet meer zo ver weg als dat we denken. Gebouwen zijn in 2025 meer dan een stapel stenen. Daarvan is Nieman Raadgevende Ingenieurs overtuigd. Daarom hebben wij een blik op de toekomst en zijn we als partner onderdeel van Blikvangers Bouwen.

Wat is Blikvangers Bouwen?

Nieman is niet de enige die bovengenoemde visie over de toekomst van de bouw heeft. Vorig jaar is de formatie Blikvangers Bouwen ontstaan onder leiding van Marjet Rutten. De partners die meedoen zijn: IBM, BAM, Van Wijnen, Rabobank, VORM, Autodesk en ProptechNL. Samen met de partners wil Nieman de toekomstvisie over de digitalisering in de bouw verder brengen. Om die reden starten we een campagne.

Wat houdt de campagne Blikvangers Bouwen in?

Nieman heeft samen met de partners een social media campagne opgezet. Via YouTube, Facebook, Twitter en LinkedIn verspreiden we de komende drie maanden allerlei informatie over onze toekomstvisie en digitalisering in de bouw. In een reeks van drie video’s laten we zien hoe we gebouwen in 2025 ontwerpen en bouwen, maar ook hoe slimme gebouwen onze gezondheid, creativiteit en  productiviteit kunnen beïnvloeden. De eerste video over slim gebouwen ontwerpen is klaar. Benieuwd hoe we gebouwen in 2025 ontwerpen? En hoe de rollen in de bouw zullen veranderen? Bekijk de video slim ontwerpen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Blikvangers Bouwen? Neemt u dan contact op met John Bouwman of Leonie Spruijt. Zij beantwoorden graag uw vraag.