Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

PERSBERICHT
Lelystad, 8 juni 2012

BlueCasco behoort tot 11 innovatiefste conceptaanbieders

[one_half]

Het energiezuinige BlueCasco concept, geïntegreerd in het Stapsgewijs Bouwen concept van Noordersluis Bouwgroep en versterkt met de expertise van Nieman Raadgevende Ingenieurs, behoort tot de elf finalisten van de niaNesto prijsvraag. niaNesto, een initiatief van Woningcorporatie Portaal, is een projectoverstijgend platform waarin huurders in de sociale woningbouw zelf hun toekomstige woning samenstellen. Tegelijkertijd daagt niaNesto conceptaanbieders uit het beste duurzame nieuwbouwproject te presenteren en de uiteindelijke huurder te laten kiezen wat er gebouwd wordt.

Uit de ruim 35 aanmeldingen van energiezuinige conceptaanbieders uit de Nederlandse bouwwereld zijn elf conceptaanbieders met de innovatiefste concepten doorgedrongen tot de finale. BlueCasco is één van deze finalisten. Deze elf conceptaanbieders gaan door naar de hoofdronde die naar alle waarschijnlijkheid in september zal plaatsvinden. Na de hoofdronde blijven 5 winnende concepten over, deze mogen in minimaal 3 gemeenten 50 woningen bouwen.

“best from both worlds”.

Impressie-Stapsgewijs-Bouwen_klein-1

BlueCasco is dé oplossing voor energieneutraal, duurzaam en betaalbaar bouwen dat de aannemer volledig ontzorgt voor de bouwkundige energieprestatie van de woning.

[/one_half]

[one_half_last]

Gezamenlijk met Noordersluis Bouwgroep en Nieman Raadgevende Ingenieurs is op de Provada Beurs het met BlueCasco versterkte Stapsgewijs Bouwen concept gepresenteerd.Deze succesvolle integratie resulteerde in “the best from both worlds”: een energiezuinig concept van een wereldspeler als basis, geïntegreerd in het concept van een gerenommeerde bouwer.

Met de keuze voor BlueCasco kan de aannemer of ontwikkelaar eenvoudig een eigen duurzaam concept ontwikkelen om zich te onderscheiden naar zijn opdrachtgevers. BlueCasco is leverbaar aan iedere aannemer en is opgebouwd uit een zeer hoogwaardig geïsoleerd prefab betonnen casco, voorzien van wandverwarming en –koeling en is gegarandeerd kierdicht.

BlueCasco zet de eindgebruiker centraal. Dat betekent dat naast lage woonlasten door energiebesparing ook het wooncomfort maximale aandacht krijgt. De wandverwarming en –koeling van het bewezen energiezuinige BlueCasco zorgt voor een reductie van het primair primaire energieverbruik met 40% en realiseert een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Met BlueCasco® als basis resulteert elk concept in energiebesparende, comfortabele, maatschappelijk verantwoorde woningen met lagere woonlasten en gegarandeerde kwaliteit!

Meer informatie

BlueCasco, Bas Boom, 088-274 0999, bboom@bluecasco.nl, www.bluecasco.nl
Download het persbericht: BlueCasco finale niaNesto
Lees ook meer over BlueCasco® op:

[/one_half_last]