Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

StedebouwArchitectuur_2014-03_Brandbeveiligingsconcepten voor parkeergarages Parkeergarages zijn vaak groter dan 1000 vierkante meter. Volgens bouwbesluit 2012 zouden dergelijke garages in brandcompartimenten moeten worden verdeeld van maximaal 1000 vierkante meter per compartiment. In de praktijk gebeurt dat meestal niet, enerzijds omdat dat onwenselijk is, anderzijds omdat dat ook niet nodig is. Het brandscenario in een parkeergarage is zo specifiek dat compartimentering niet zinvol is.

Lees het artikel Brandbeveiligingsconcepten voor parkeergarages geschreven door Ruud van Herpen voor Stedebouw & Architectuur, maart 2014

 

avatar Op 17 juni is de Nationale Parkeerdag in het IJsseldelta Center (bij PEC stadion) in Zwolle. De praktijkdag Parkeergarages is een onderdeel van deze dag.
Noteer 17 juni 2014 in uw agenda en neem deel aan deze praktijkmiddag waar weer veel kansen en mogelijkheden besproken worden voor het optimale kwaliteitsniveau, rekening houdend met omgeving, gebouw, installaties en gebruik van een parkeergarage.

Houd u deze website en onze nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie en het programma.