Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Building Holland 2018


Techniek is al lang niet meer de belemmerende factor in het verduurzamen van Nederland. Wensen van de mens in het gebruik en het ontwerp van apparaten en installaties staan voorop om serieuze stappen naar duurzaamheid te zetten. Op het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2018 laten TVVL Kennispartners en bedrijfsleden vanuit het thema ‘De mens voorop’ zien hoe samenwerking in een sterk veranderende markt de stuwende kracht voor innovatie is. Nieman is één van de kennispartners van TVVL.

TVVL-Kennisboulevard Building Holland 2017

TVVL Podium De mens voorop

In een ronde langs de verschillende stands op het TVVL Kennisplein ervaart de bezoeker dat TVVL-partners verder kijken dan eigen oplossingen. Zij hebben juist een open oog voor de vraag van de klant, de onuitgesproken behoeften van de eindgebruikers en de noodzaak van maatschappelijke verandering en verduurzaming. Het TVVL Kennisplein staat in het teken van kennisdelen, ontmoeten en samenwerken.  Met een uitgebreid podiumprogramma worden bezoekers geprikkeld om ook na de beurs na te denken over de vraag welke bijdrage zij zelf willen leveren aan het thema van Building Holland 2018: samen bouwen aan de toekomst van Nederland. 

Op dit moment stellen we het programma samen. Dagelijks staan meerdere Nieman collega’s het op het TVVL podium (GAIA) en spreken over de actuele ontwikkelingen met betrekking tot energieneutraliteit en gezonde gebouwen. Daarnaast delen wij graag onze ervaringen met Nul-op-de-Meter projecten en BENG (Bijna-Energie-Neutrale-Gebouwen) in woning- en utiliteitsbouw. Vanuit de ervaring met deze projecten brengen we de praktische gevolgen van gasloos bouwen en renoveren in beeld voor eigenaar en bewoner.

Nieman stand

Bij de Nieman stand 12.014 kunt u terecht met uw vragen over de actuele ontwikkelingen met betrekking tot energieneutraliteit en gezonde gebouwen. Ook delen wij onze visie over de toekomst van de bouw, want Nieman is onderdeel van Blikvangers Bouwen

Lees meer over Nieman op Building Holland 2018

Meld je aan en bezoek ons in Hal 12 TVVL Kennisplein

Aanmeldlink Nieman Building Holland 2018