Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Bolsward-De-Remise-impressie-1 Het complex ‘De Remise’ bestaat uit 4 bouwlagen in twee bouwblokken, verbonden door middel van een éénlaagse tussenbouw. De begane grond van het complex wordt ingevuld met commerciële ruimten (waaronder een ALDI supermarkt) en de ontsluitingen en bergingen van de appartementen op de verdiepingen. De eerste, tweede en derde verdieping zijn bestemd voor woningbouw, waarbij voor 27 huurappartementen en 12 koopappartementen worden gerealiseerd.

De koopappartementen zijn er in diverse afmetingen met een gebruiksoppervlakte van circa 94 tot 110 m2. De appartementen zijn te bereiken door middel van een lift. De indeling van de appartementen is zonder meer ruim te noemen. Ze hebben een zeer royale lichte woonkamer met open keuken, twee slaapkamers,
een badkamer, een berging en een aparte toiletruimte.

Alle appartementen hebben daarnaast een ruim balkon die op het zuiden of westen gericht
zijn en uitzicht geven over het Hoog Bolwerk en de Snekerpoort.

Bolsward-De-Remise-impressie-02-1 Werkzaamheden Nieman

In opdracht van Jorcom Planontwikkeling heeft Nieman Raadgevende Ingenieurs in bouwteamverband voor de omgevingsvergunning advies uitgebracht op het gebied van bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en energieprestatie. Nieman-Valk Technisch Adviesbureau heeft in het bouwteam installatieadvies geleverd voor de omgevingsvergunning en de aanbesteding. Er is hiervoor een Technische omschrijving van de installaties opgesteld en er zijn installatietekeningen gemaakt.

Projectinformatie
  • Ontwikkelaar: Jorcom Planontwikkeling Bolsward
  • Aannemer: Jorritsma Bouw Bolsward
  • Architect: Grunstra Architecten Groep BNA Bolsward
  • Constructeur: Ingenieursbureau Wassenaar B.V. Haren
  • Adviseur Bouwfysica, Brandveiligheid en Akoestiek: Nieman Raadgevende Ingenieurs
  • Adviseur Installaties: Nieman-Valk Technisch Adviesbureau
  • Aanvang bouw: 2012
  • Oplevering: 2013

 

Lees meer over dit project op : http://www.remisebolsward.nl/

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de Remise in Bolsward neemt u dan contact op met Gerton Starink of Peter Smits.