Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Nieuw Utrechts Peil flyer-thumb

Nieuw Utrechts Peil genomineerd voor Duurzaam Bouwen Award 2016

De genomineerden van categorie 4 Partij met Nul-op-de-meter renovatieaanpak voor gestapelde bouw (NeZeR) van de Duurzaam Bouwen Awards zijn 16 februari 2016 bekend gemaakt.

Nominatie

De deelnemers aan categorie 4 van de Duurzaam Bouwen Awards hebben hun renovatieconcept tijdens een interactieve bijeenkomst gepresenteerd aan de stuurgroep van NeZeR en een publiek van deelnemers en geïnteresseerden. Ook Nul-op-de-meter concept ‘Keep It Simple’ is gepitcht voor dit publiek. Van de 11 inschrijvingen is Nieuw Utrechts Peil 1 van de 3 genomineerden en maken we kans op de Duurzaam Bouwen Award 2016 in de categorie NeZeR.
DBA-Genomineerd201516De prijsuitreiking is op 22 maart 2016 tijdens Building Holland.

banner5_nl

 

 

NeZeR-competitie

De NeZeR-competitie is een uitvloeisel van een Europees project waarin ontwerpcompetities worden gehouden voor ‘Near Zero Energy Renovation’ van woongebouwen in vijf deelnemende landen. W/E adviseurs coördineert de Nederlandse inbreng. NeZeR is een Europees programma voor de ontwikkeling van concepten voor Near Zero Energy Renovation.

banner4_nlNieuw Utrechts Peil is een consortium van Vios Bouwgroep, ONB architecten en Nieman Groep.

Lees en/of download het PERSBERICHT-4-Genomineerden-categorie-4-NeZeR-bekend

 

Meer weten?

Voor meer informatie dit project neemt u contact op met John Bouwman of u komt naar Building Holland bij onze stand 09.025 en wij informeren u hierover. Meld u hier gratis aan als gast van Nieman Groep voor Building Holland.