Nieman Raadgevende Ingenieurs Zwolle gaat verbouwen. Door de aanzienlijke groei in aantal werknemers, de behoefte aan meer flexplekken en andere vormen van samenwerken is besloten een deel van de derde verdieping op de Dokter Van Lookeren Campagneweg 16 er bij te huren. Het nieuwe gedeelte en bestaande gedeelte worden in fases duurzaam gerenoveerd.

We gaan meer vanuit projectgroepen samenwerken en deze projectgroepen willen we ook fysiek bij elkaar kunnen zetten. Het gebruik van projectkamers gaan we stimuleren om op deze wijze snel kennis uit te wisselen over projecten en onze werkzaamheden.

Duurzame renovatie

Studio Groen + Schild is verantwoordelijk voor het interieurontwerp. Van Wijnen Zwolle voert de bouw uit. Belangrijk is het duurzame hergebruik van bouwmaterialen en installaties. In het kader van circulaire economie worden de verwijderde materialen zoals systeemwanden afgevoerd en daarna gerecycleld.

In onderstaande film van Van Wijnen legt Klaas Haasjes duidelijk uit hoe de bouw uitgevoerd wordt.

Informatie

Voor meer informatie over deze kantoor renovatie neem je contact op met Ronald Pool

Duurzame kantoor renovatie Nieman Zwolle