Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Nieman Raadgevende Ingenieurs Zwolle is verbouwd.

Door de aanzienlijke groei in aantal werknemers, de behoefte aan meer flexplekken en andere vormen van samenwerken is besloten een deel van de derde verdieping op de Dokter Van Lookeren Campagneweg 16 bij te huren. Het nieuwe gedeelte en bestaande gedeelte zijn in fases in 2017 en 2018 duurzaam gerenoveerd.
We zijn meer gaan werken vanuit projectteams en deze teams kunnen ook fysiek bij elkaar zitten.

Duurzame renovatie_kantoortuin Nieman zwolle Samenwerken kantoortuin Zwolle Duurzame renovatie_kantoortuin Nieman zwolle Samenwerken kantoortuin Zwolle

Duurzame renovatie met hergebruik materialen

Studio Groen + Schild is verantwoordelijk voor het interieurontwerp. Van Wijnen Zwolle heeft de bouw uitgevoerd, installatietechnische werkzaamheden zijn uitgevoerd door Kropman Installatietechniek.
Belangrijk voor ons was het duurzame hergebruik van bouwmaterialen en installaties. In het kader van circulaire economie zijn de verwijderde materialen zoals systeemwanden afgevoerd en daarna gerecycled. Wij hebben gekozen voor zoveel mogelijk hergebruik van materialen, ook voor het nieuw te plaatsen meubilair. Er is gebruik gemaakt van second life meubilair, dus bestaande meubels voorzien van een nieuwe stoffering of tafelblad. Er is uiteraard veel aandacht uitgegaan naar het thermisch en akoestisch klimaat.

Ontmoeten en samenwerken

De uitbreiding is een prachtige, lichtgekleurde en open ruimte geworden waar veel en graag wordt samengewerkt aan de vele projecten die wij mogen adviseren. De nieuwe ontmoetingsruimte is een plek om elkaar, maar ook de klant te ontmoeten! Naast de open werkplekken zijn er projectruimten gemaakt waar ook via live-stream met klanten en de andere Nieman-locatie kan worden gecommuniceerd. Deze ruimten zijn voorzien van een modern ruimtereserveringssysteem. Ook zijn er belcellen gemaakt om collega’s niet teveel te storen tijdens telefoongesprekken. Uiteraard was dit even wennen, maar de collega’s willen nu niet anders meer!

 Samenwerken ontmoetingsruimte Nieman Zwolle Ontmoetingsruimte Nieman Zwolle Telefooncel kantoortuin Nieman Zwolle Samenwerken ontmoetingsruimte Nieman Zwolle
Foto’s: Maeike Baluw Fotografie

Informatie

Voor meer informatie over deze kantoorrenovatie neem je contact op met Ronald Pool