Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures
Susan-Eggink-Eilander-1-scaled

Dagvoorzitter Susan Eggink-Eilander

Zo kunnen we 12 juni 2013 het beste samenvatten! Met snelle en praktische parkeeroplossingen van Continental Car Parks, ventilatiesystemen van Vebon en sprinklersystemen van Unica.Deze technisch inhoudelijke concepten werden bij elkaar gevoegd door Ruud van Herpen van Nieman RI met zijn visie op brandveilige parkeergarages.De kers op de taart was de lezing van de Dutch Green Building Council waarin we met trots de primeur hadden van de lancering van BREEAM-NL voor parkeergarages.

De aanwezigen hebben de mogelijkheden, dilemma’s, uitdagingen en overwegingen gehoord van alle sprekers vanuit hun technische visie. Dit biedt kansen voor een volgende editie waarin we hopen de antwoorden te kunnen geven op alle dilemma’s die vandaag benoemd zijn. We zien mogelijkheden om het programma uit te breiden met lezingen van gebruikers, beheerders en brandweer.

Dus hopelijk zien we u bij een volgende editie van de praktijkdag parkeergarages!

Paneldiscussie1-1-scaled

Paneldiscussie

  • ContinentalCarParks : flexibele en praktische parkeeroplossingen
  • Vebon : ventilatieconcepten in parkeergarages
  • Dutch Green Building Council : BREEAM-NL parkeergarages
  • Unica : sprinklerconcepten in parkeergarages
  • Nieman RI : natuurlijk geventileerde parkeergarages, een ideaal concept

Deze presentaties zijn op te vragen bij nku@nieman.nl. Ook uw een vraag of opmerking over de praktijkdag duurzame brandveiligheid van parkeergarages graag mailen aan nku@nieman.nl