Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

breeam_nl-1

Zo’n 130 geïnteresseerden uit de bouwkolom hebben de eerste kennismaking en verdieping van de Breeam.nl maatlat meegemaakt op het BREEAM-NL event in het Science Centre Nemo in Amsterdam afgelopen 19 september.

Impressie_IJdock_Paleis-van-justitie-versie-9juni-20111-1

Impressie Paleis van Justitie

De presentaties werden gehouden naar aanleiding van het succesvol certificeren van het Paleis van Justitie in het project IJDock. In de eerste presentatie ging Paul Dielissen, manager Duurzaam bij ASR Vastgoed Ontwikkeling, in op het belang van duurzaam ontwikkelen gezien vanuit het perspectief van de ontwikkelaar. Het proces van certificeren werd daarna toegelicht in een presentatie door Nieman Raadgevende Ingenieurs. Tot slot ging Sander van der Tol, senior projectleider bij Nieman Raadgevende Ingenieurs, in op de succesfactoren in de uitvoering om het beloofde resultaat waar te kunnen maken. Na afloop werd er genetwerkt in een van de inspirerende ruimten van Science Centre Nemo met vele voorbeelden van duurzame oplossingen in de dagelijkse praktijk.

Wilt u ook kennismaken of u verdiepen in de BREEAM-NL maatlat? Klik dan voor de gegeven presentaties op de naam van de presentator hierboven.