Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Congres Fire Safety & Science Gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland bespreken het thema Branden begrijpen vanuit de focus op verbinding tussen praktijk en wetenschap en verbinding tussen preventie en repressie. Het 7e Nationaal Congres Fire Safety & Science (FSS) wordt wederom samen georganiseerd met Underwriters Laboratories (UL) uit de Verenigde Staten.

Vorig jaar werd met het FSE-congres al een slag gemaakt door de verbinding tussen preventie en repressie prominenter te leggen, het congres Fire Safety & Science verbindt nu ook wetenschap en praktijk. Dit jaar wordt dan ook een unieke line-up gepresenteerd van binnen- en buitenlandse onderzoekers. Er zijn tolken aanwezig, dus ieder¬een kan het volledige programma volgen.

Voor wie?
Bouwplantoetsers, beleidsmakers Brandveiligheid bij gemeenten, brandweerkorpsen en veiligheidsregio’s, projectontwikkelaars, bouwkundigen, architecten en brandveiligheidsadviseurs, beleidsadviseurs Brandveiligheid bij de diverse overheden, wetenschappers, onderzoekers, docenten/studenten op het gebied van risicobeoordeling, brandpreventie en FSE.

Op woensdag 5 november 2014 geven Nieman collega’s de volgende lezingen:

  • 11.20 – 12.00 uur : Doel gerichte brandpreventie door Lieuwe de Witte
  • 13.30 – 15.00 uur : Betrouwbaarheid van doelgerichte brandpreventie en brandbestrijding door Ruud van Herpen

Tevens staat er stand van de Stichting Fellowship FSE WO2. Ruud van Herpen is sinds 2012 ook aan de TU Eindhoven verbonden door zijn Fellowship FSE.

Meer informatie over dit congres en aanmelden kan via www.ifv.nl/fsscongres204 en/of download de Uitnodiging voor het Congres Fire Safety & Science