Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

De vraag naar duurzame gebouwen wordt steeds groter. Niet alleen energiezuinige gebouwen maar ook gezonde, flexibele en toekomstbestendige gebouwen met gebruik van milieuvriendelijke materialen wordt steeds meer gevraagd. Gemeenten, woningcorporaties en afnemers van woningen gebruiken veelal GPR Gebouw als instrument om de duurzaamheid meetbaar te maken met de waardering in het GPR Gebouw Certificaat.

GPR gebouw beoordeeld de integrale duurzaamheid in 5 hoofdthema’s

Thema's GPR gebouw

Proceskwaliteit is een apart thema dat alle procesmaatregelen weergeeft zowel binnen de thema’s als thema- overstijgende maatregelen.

Sinds 1 januari 2014 bestaat er de mogelijkheid om een GPR Gebouw Certificaat te krijgen. Een GPR Expert of assessor accordeert  de berekening en het gebouw bij vergunning of oplevering. W/E adviseurs geeft het certificaat af. Een GPR Gebouw Certificaat is een meerwaarde voor het gebouw, maar vergt ook een extra inspanning. Nieman helpt u daarbij.

Nieman GPR Van ambitieuze naar realistische doelen! Nieman-GPR Samenwerken met het hele ontwerpteam Nieman GPR Wij kunnen u volledig ontzorgen Nieman GPR Van ontwerp naar certificaat

Van ambitieuze naar realistische doelen!

Samenwerken met het hele ontwerpteam

Wij kunnen u volledig ontzorgen

Van ontwerp naar certificaat

Ambities realiseren

Nieman helpt u niet alleen bij het formuleren van uw ambities, maar vooral in het realiseren ervan. Onze ervaren GPR Gebouw expert en adviseurs zetten uw wensen en ideeën om in integrale ontwerpoplossingen en praktische maatregelen.
Lees hoe wij u kunnen helpen met het formuleren van uw ambities, maar vooral hoe wij uw ambities kunnen realiseren!