Wij zoeken nieuwe collega's
Bekijk alle vacatures

Afgelopen woensdag is tijdens het sfeervolle Green Tie Gala tijdens Building Holland de ranglijst van de ABN AMRO Duurzame 50, editie 2021 bekend gemaakt. De winnaar en duurzaamste professional is geworden: Yvette Watson. “Ze is koploper, maakt meters, zet zaken op de agenda en brengt veel creativiteit, vernieuwing en een aanstekelijk enthousiasme mee”, aldus de jury.

In de nieuwe top-50 wordt ze gevolgd door Andy van den Dobbelsteen (TU Delft) en Suze Gehem (Groen Grachten en voorzitter van Het Gilde van Verduurzamers). Onze eigen Verduurzamer Harm Valk kreeg dit keer een eervolle 11e plek.

Complete ranglijst ABN Amro Duurzame 50, editie 2021

Benieuwd naar de hele ranglijst van de ABN Amro Duurzame 50? Bekijk hem hier

Wat is de ABN AMRO Duurzame 50?

De ABN AMRO Duurzame 50 is de jaarlijkse thermometer betreffende duurzaamheid in de bouw en vastgoed in Nederland. De lijst weerspiegelt wat er het afgelopen jaar is gebeurd op het gebied van duurzaamheid in de bouw en vastgoedsector. Ieder jaar vraagt de vakjury, onder leiding van de winnaar van de vorige editie, zich af wat de belangrijkste vraagstukken en trends zijn en welke mensen daar het meest aan bijdragen.

Winnaars abn amro duurzame 50